Zapraszamy na warsztaty kulinarne dla dzieci, organizowane przez Fundację Zwalcz Nudę oraz BioBazar. Są to spotkania, na których dzieci łatwo przekonają się, że zdrowo znaczy pysznie.

plakatCo tym razem czeka młodych kucharzy?
KIEDY? 23 kwietnia, godz. 11.00
DLA KOGO? dzieci w wieku 4-10 lat
GDZIE? Warszawski BIOBAZAR,
ul. Żelazna 51/53, Hala 4
Zajęcia są prowadzone na terenie warszawskiego BioBazaru, dzięki czemu mamy stały dostęp do najlepszych, ekologicznych produktów. W trakcie warsztatów rodzice mogą pomagać swoim dzieciom lub spędzić czas w najbardziej BIO miejscu Warszawy.
O CZYM?
Pierogi prawie ruskie. Kto nie lubi pierogów? Chyba nie ma takiej osoby a na pewno nie ma takiego Malucha. Upieczemy pyszne, rumiane, kruche pierożki z ziemniakami, serem i ziołami.
KTO PROWADZI? Monika Węgrzyn, która jest dziennikarką od lat propagującą zdrowy styl życia. Współpracowała z magazynem „Moda na zdrowie”, a obecnie prowadzi dział kuchni w magazynach „Żyjmy dłużej” i „Superlinia”. Pisze też w magazynie dla rodziców „Gaga”. Współpracuje z programem Miasta Warszawy „Wiem, co jem”. Brała udział w warsztatach dla edukatorów kulinarnych prowadzonych przez fundację „Szkoła na widelcu”. Mama trójki dzieci w bardzo różnym wieku. Miłośniczka kaszy jaglanej i innych tradycyjnych smaków kuchni polskiej.
ZAPISY: www.zapisynawarsztaty.pl
POLUB NAS NA FB: facebook.com/WarsztatyDlaDzieciZN
Więcej informacji: http://www.zwalcznude.eu/warsztaty-1/warsztaty-kulinarne-o-zdrowym-%C5%BCywieniu/
CENA:
• 20 PLN przy płatności przelewem, najpóźniej na 3 dni przed zajęciami– konieczne przesłanie potwierdzenia mailem na adres: warsztaty@zwalcznude.pl
• 30 PLN – przy płatności gotówką na miejscu w dniu warsztatów – prosimy o przynoszenie równej kwoty, prowadzący prowadząc zajęcia nie ma jak wydawać resztę!!!
• 50% RABATU dla klientów Biobazaru = 15 zł (za okazaniem paragonów na kwotę min 15 zł)
Warsztaty odbywają się pod honorowym patronatem Rzecznika Praw Dziecka.

Share Button