Nasiona i pestki – superfoods z oferty KRESTO


Latem, gdy na stołach częściej królują lekkie potrawy, warto szczególnie docenić to, co najlepsze z natury. To dobry moment na odkrycie mocy i kulinarnego potencjału nasion oraz pestek, które wspierają codzienną...

Wielkanocne wypieki z bakaliami BACKMIT I KRESTO 


Każde święto ma swoje kulinarne rytuały, a bakalie są ich nieodłącznym elementem. Sekretem udanych dań jest nie tylko sprawdzony przepis, ale przede wszystkim wysokiej jakości składniki. Rodzynki, migdały, orzechy włoskie suszone...

MIX bakalii KRESTO – wakacje ze Zgraną Paczką


Słońce, plaża, górskie wycieczki, rowerowe przejażdżki i … bakaliowe mieszanki z linii Zgrana Paczka KRESTO. Smak wakacji w 6 odsłonach! Podczas letnich wojaży jest tyle do odkrycia, dlatego kiedy rośnie głód...

Wege pasztet z konfiturą z żurawiny


Wege pasztet z konfiturą z żurawiny to smaczna, prosta w przygotowaniu wegetariańska alternatywa dla tradycyjnych mięsnych przysmaków. Sprawdzi się zarówno w postaci dodatku do śniadania, lunchowej porcji czy lekkiej kolacji. Pycha!...

Ciasteczka z pomarańczowym curdem


Odkryj wyjątkowe ciasteczka, które łączą w sobie maślany aromat z chrupkością prażonych migdałów i orzeźwiającą, cytrusową nutą. To idealny deser, który zaskakuje smakiem i ujmuje formą. Smacznego! Składniki: Ciastka: • 160...

Gazpacho z krewetkami i słonecznikiem


Gazpacho to niezwykle popularne danie w kuchni hiszpańskiej, które wzbudza zachwyt swym aromatycznym smakiem. Polecamy szczególnie wersję z dodatkiem krewetek i słonecznika. Pycha! Składniki (2 porcje): • 800 g pomidorów malinowych...